Ομαδικά τμήματα Γιόγκα

 

Ενημέρωση 2019-2020

 

Ομαδικά μαθήματα γιόγκα κάθε εβδομάδα στο ZenZem:

 

Απογέυματα: από Δευτέρα έως και Πέμπτη 18.00 - 19.30 μμ.

 

Πρωινά: Τετάρτες και Παρασκευές 10:00 - 11:30 πμ.

 

 

*** οι θέσεις είναι περιορισμένες ***

για κράτηση θέσεων και ακριβή ώρα / πληροφορίες για τυχόν επιπλέον μαθήματα παρακαλώ επικοινωνήστε

Τα μαθημάτα περιλαμβάνουν:
 

 

Hatha Yoga με ελεύθερη κίνηση:

 

Βιώστε τη πρακτική της Γιόγκα με αγάπη, σεβασμό και έμπνευση. Τα μαθήματα σας διδάσκουν τη ροή της κίνησης από τη μία στάση (asana) της Hatha Yoga στην άλλη, όπως και τον ελεύθερο παλμό εντός κάθε στάσης, αφυπνίζοντας έτσι τη σπονδυλική στήλη και προάγοντας τη ζωτικότητα. Ο κάθε μαθητής κατανοεί πώς να προσαρμόζει τη κίνηση με ιδιαίτερο τρόπο ώστε να καλλιεργεί το σώμα του εξατομικευμένα. Η πρακτική ενδυναμώνει και αναζωογονεί το σώμα, αναπτύσσει την ελαστικότητα και απαλύνει το νου φέρνοντας σας πιο κοντά στο βαθύτερο κομμάτι σας και τη καρδιά. Τα μαθήματα συνοδεύονται από ασκήσεις αναπνοής (pranayam) και βαθειάς χαλάρωσης (nyasa, nidra).

 

Θεραπευτική Yoga για συγκέντρωση και ηρεμία του νου :

 

Βασισμένα στην ελευθερία της κίνησης, τα μαθήματα σας εισάγουν σε ειδικές ασκήσεις του σώματος, της αναπνοής και του βλέμματος, που στοχεύουν στην συγκέντρωση του νου, επιτυγχάνοντας την ηρεμία και σιωπή του. Η κίνηση είναι βαθειά, ήπιας έντασης, περιλαμβάνοντας και στάσεις ισορροπίας, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια της κίνησης και στην αίσθηση που προκαλεί μέσα στο σώμα. 

 

 

Yoga για ενδυνάμωση και ρύθμιση του μεταβολισμού:

 

Έχοντας ως βάση την ελευθερία στη κίνηση, τα μαθήματα περιλαμβάνουν καθοδηγούμενες στάσεις της Γιόγκα για την ενεργοποίηση, κάθαρση και εξισορρόπηση των μεταβολικών συστημάτων του οργανισμού (πεπτικό, ανοσοποιητικό, ορμονικό). Η κίνηση γίνεται περισσότερο τεχνική, μέτριας έντασης αλλά και δυναμική, περιλαμβάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού και των άκρων.

 

** Το επίπεδο προσαρμόζεται ανάλογα με τη ομάδα (αρχάριο, ενδιάμεσο, προχωρημένο) **

 
για το κόστος των μαθημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε
 
Namaste!
  • Wix Facebook page